top of page
Hälytysosasto:

Onkkaalan VPK:n hälytysosasto koostuu noin 25 jäsenestä ja se hoitaa palokunnan operatiivisen toiminnan.

 

Hälytysosasto harjoittelee maanantaisin kello 18.00. Harjoituksissa harjoitellaan toimintaa erilaisilla hälytystehtävillä, kohotetaan kaluston käsittelytaitoja ja tutustutaan seudun riskikohteisiin, sekä huolletaan kalustoa ja varusteita säännöllisesti. 

Hälytysosastossa ei ole ikinä liikaa jäseniä. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut toiminnasta. Suurempia vaatimuksia liittymiselle ei ole täysi-ikäisyyden lisäksi.

PB220044-2.jpg
Nuoriso-osasto:

Onkkaalan VPK:n nuoriso-osasto kokoontuu harjoituksiin paloasemalle kerran viikossa keskiviikkoisin kello 18.00. Toiminta nuoriso-osastossa tarjoaa 10-17 -vuotiaille tytöille ja pojille opettavaista toimintaa sekä perehdyttää heidät toimimaan hälytysosastossa. Harjoitusten aiheet ovat palokunnan tehtäväkenttään kuuluvia asioita esim. ensiapua, kalustontuntemusta ja –käsittelyä. 

Harrastus on ilmainen. Nuoriso-osastomme on tällä hetkellä täynnä suuren kysynnän vuoksi.

DSC_0278.jpg
Tukiosasto:

Tukiosastomme tukee hälytysosastoamme mm. muonituksen muodossa sekä järjestää jäsenilleen mm. koulutusta ja virkistystoimintaa. Tukiosasto on myös mukana perinteisten vuosijuhliemme järjestelyissä.

Mikäli olet kiinnostunut tukiosastoon liittymisestä, ota yhteyttä!

Veteraaniosasto:

Veteraaniosastomme koostuu varsinaisesta hälytystoiminnasta pois jättäytyneistä veteraaneista. Veteraaniosasto kokoontuu tasaisin väliajoin muistelemaan menneitä. He osallistuvat myös vuosijuhliemme järjestelyyn.

bottom of page